Αναγνώριση διαδρομής Comici Esher στο Στεφάνι
Αναγνώριση διαδρομής Comici Esher στο Στεφάνι
καλησπέρα στην παρέα του routes!
Πάμε με σχοινοσύντροφο τις επόμενες ημέρες για αναρρίχηση στο Στεφάνι καθώς (επιτέλους) θα πάμε για την Comici Esher κ ότι άλλο προκύψει.
Η αρχή της διαδρομής είναι εύκολα αναγνωρίσιμη όταν βρίσκεσαι στο μονοπάτι κάτω από το Στεφάνι; Υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό;
Merci.
Πάμε με σχοινοσύντροφο τις επόμενες ημέρες για αναρρίχηση στο Στεφάνι καθώς (επιτέλους) θα πάμε για την Comici Esher κ ότι άλλο προκύψει.
Η αρχή της διαδρομής είναι εύκολα αναγνωρίσιμη όταν βρίσκεσαι στο μονοπάτι κάτω από το Στεφάνι; Υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό;
Merci.
hehe......sigoura tha se voithisoun.....egw thimamai sygkekrimena, otan itan na epanalavw mazi me ena filaraki tin comici, oti mpikame lathos stin "Agnostwn" aristera apo tin comici.Ksafnika kai enw exw ftasei sxedon sto 1o rele tis agnostwn kai exontas syniditopoieisei oti eimai se lathos diadromi vlepw ton Mike na exei varesei ena sprint apo ton kakalo mexri to monopati katw apo to stefani kai na mou fwnazei..."deksia, deksia einai i comici"...telika afou me ti voithia tou Mike mpikame sto 1o rele tis comici arxise na vrexei kai tin oloklirwsame oli ti diadromi ypo vroxi.omorfi empireia....kalo skarfalwma...
Last edited by shindig on 04 Sep 2009 20:51, edited 2 times in total.
-
teochristopoulos
Δηλαδή είσασταν αριστερά από την Κομίτσι και κάνατε και άλλο αριστερά και μπήκατε στο 1ο ρελέ της Κομίτσι?! Δηλαδή κάνατε όλο το Στεφάνι γύρω-γύρω(Clockwise!)?shindig wrote:..., oti mpikame lathos stin "Agnostwn" aristera apo tin comici.... vlepw ton Mike na...mou fwnazei..."aristera, aristera einai i comici"...telika... mpikame sto 1o rele tis comici... oloklirwsame oli ti diadromi...
Πάντως σοβαρά τώρα το πιο στάνταρ για να βρεις την Κομίτσι είναι να πας στην πιο ψηλή χιονούρα (αν υπάρχει) ή στο πιο ψηλό σημείο της σάρας (υπάρχει πάντα). Μετά απλά ακολουθείς το σκίτσο του routes!
Αφού στο Στεφάνι παίζει στρέβλωση του χωροχρόνικου συνεχούς ούτως η αλλως...teochristopoulos wrote:Δηλαδή είσασταν αριστερά από την Κομίτσι και κάνατε και άλλο αριστερά και μπήκατε στο 1ο ρελέ της Κομίτσι?! Δηλαδή κάνατε όλο το Στεφάνι γύρω-γύρω(Clockwise!)?shindig wrote:..., oti mpikame lathos stin "Agnostwn" aristera apo tin comici.... vlepw ton Mike na...mou fwnazei..."aristera, aristera einai i comici"...telika... mpikame sto 1o rele tis comici... oloklirwsame oli ti diadromi...
kala re c ena lathos kaname.......mpikame aristera apo ti comici kai meta traversara 10 metra prin to rele tis agnostwn deksia kai vgika sto rele tis comici to 1o
:P to diorthosa pantos....exw kai ntokoumenta
http://www.youtube.com/user/grshindig
Psaxte to videaki me ton olympo part 1 & 2
http://www.youtube.com/user/grshindig
Psaxte to videaki me ton olympo part 1 & 2
-
teochristopoulos
Όλυμπος
Έχει πρόσβαση για το στεφάνι και από Ελασσώνα που αν έχεις τζίπ σε ανεβάζει με τζιπ πολύ ψηλά και περνάς από κακόσκαλα... και σε 2.30 ωρίτσες είσαι πάνω και σκαρφαλώνεις.....
Εμείς πάμε από εκεί.... ειδικά για σκ ή 3 μέρες απόδραση βοηθάει καθώς δεν χάνεις χρόνο!!!
Εμείς πάμε από εκεί.... ειδικά για σκ ή 3 μέρες απόδραση βοηθάει καθώς δεν χάνεις χρόνο!!!
-
Nektarios79
Βλέπω με σκεπτικισμό την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου δρόμου για οποιοδήποτε σκοπό...
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει τρομερούς αγώνες για την ακεραιότητα του Ολύμπου και για να μη φτάσουν τα τζιπ στον Μύτικα! Κατά την γνώμη μου χρησιμοποιώντας τον δρόμο αυτό επιβραβεύουμε όλους αυτούς που ορέγονται την πλήρη εμπορευματοποίηση του Ολύμπου!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προτιμώ να μη προλάβω να δω στην ζωή μου σαλέ και 5* ξενοδοχεία στο οροπέδιο με γραβατομένους και τακουνάτες να κατεβαίνουν από τα τζιπ έχοντας μόλις «κατακτήσει» τον Όλυμπο...
Αν δεν προλαβαίνω προτιμώ να μη κάνω τόσες πολλές επαναλήψεις στον Όλυμπο... Δεν βιάζομαι! ! !
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει τρομερούς αγώνες για την ακεραιότητα του Ολύμπου και για να μη φτάσουν τα τζιπ στον Μύτικα! Κατά την γνώμη μου χρησιμοποιώντας τον δρόμο αυτό επιβραβεύουμε όλους αυτούς που ορέγονται την πλήρη εμπορευματοποίηση του Ολύμπου!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προτιμώ να μη προλάβω να δω στην ζωή μου σαλέ και 5* ξενοδοχεία στο οροπέδιο με γραβατομένους και τακουνάτες να κατεβαίνουν από τα τζιπ έχοντας μόλις «κατακτήσει» τον Όλυμπο...
Αν δεν προλαβαίνω προτιμώ να μη κάνω τόσες πολλές επαναλήψεις στον Όλυμπο... Δεν βιάζομαι! ! !
-
teochristopoulos