Αιωνιότητα και μια μέρα (πρώτη χειμερινή )

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Post Reply
geka

Αιωνιότητα και μια μέρα (πρώτη χειμερινή )

Post by geka »

Ύστερα από 14 και πλέον Χρόνια μετά απο τις πρώτες βραχινες προσπάθειες, έγινε η πρώτη χειμερινή αναρρίχηση της διαδρομής με τον καλό μου φίλο Γρηγόρη παπαδουλη.Η διαδρομή ήταν πολύ απαιτητική και δύσκολη λόγω του αφθονου παγωμένου χιονιού που καθιστούσε πολύ δύσκολη την ανεύρεση και τοποθέτηση φορητων ασφαλειών και δίνεται η βαθμολογία WI3/+ M6/+.
Από σύνολο 56 πλακετων βρέθηκαν τυχαία μόνο 6 και ένα ρελε στην σπηλιά.Η δε προτελευταία σχοινιά έγινε αποκλειστικά μόνο με φορητές ασφάλειες.
Η διαδρομή έγινε ελεύθερα και την αφιερώνω σε έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές ,τον φίλο και Δάσκαλο μου Άκη Καραπετακο στον οποίο και οφείλω όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής για το χειμερινό σκαρφάλωμα και όχι μόνο.
Last edited by geka on 30 Jan 2017 13:36, edited 1 time in total.
jtj

Re: Αιωνιότητα και μια μέρα (πρώτη χειμερινή )

Post by jtj »

Μπράβο! έχεις καμιά φώτο από την καμιναδα έτσι από περιέργεια πως είναι το χειμώνα ?
geka

Post by geka »

Δυστυχώς από την προτελευταία σχοινιά δεν υπήρχε δυνατότητα και δεν υπήρχε οπτική επαφή με τον ασφαλιστή,έγινε μεγάλος πόλεμος μιας και όλες οι ασφάλειες που μπήκαν ηταν φορητές,Γενικός το σκηνικό θύμιζε Σκωτία παντού παγωμένο χιόνι και τρελό ψάξιμο για την τοποθέτηση ασφαλειών.Κάποιες φώτο εχω ανεβάζει εδώ https://m.facebook.com/groups/997055232 ... ef=m_notif
AlexHwaRang

Post by AlexHwaRang »

Πω πω σούπερ, kingline +++
ilios_basilemos

Post by ilios_basilemos »

Συγχαρητήρια στους άξιους!
Post Reply