Αναριχιτικο παρκο

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Dimitris

Post by Dimitris »

kayak wrote:μήπως είναι διαφημιστικό τρικ του Admin για να αυξήσει την "κίνηση" στο site? :D
Αυτό ήταν το μοναδικό μέχρι τώρα topic που μέσα σε μια μέρα έγινε "δημοφιλές" (με πάνω από 25 replies). Τελικά, ο κομάντο, είναι το πιο κάλτ άτομο που έχει γραφτεί εδώ.
teochristopoulos wrote:Προτείνω να μαζευτούμε όλοι μαζί και να αρπάξουμε από το λαιμό τον Αντμιν για να μας δώσει τα στοιχεία του Κομάντο, ΙΡ, μέιλ και ότι υπάρχει...
Υπάρχει και το απόρρητο των επικοινωνιών. Εξ' άλλου όλοι έχουν δικέωμα στη δημηουργηκή έκφρασι...
Dimitris

Post by Dimitris »

Έκτακτο ρεπορτάζ από τον ανταποκριτή μας aiva: Ασκήσεις πρόσβασης στη Βαρυμπόμπη
Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες του μέσα από το Πεντάγωνο, οι μαύροι κατάφεραν να πάρουν το πεδίο βολής Βαρυμπόμπης μέσα από τα χέρια των ικάρων.
kitsos

Post by kitsos »

Φίλε Commando για να σε βοηθήσω, βρήκα και ένα διαφωτιστικό

video με έναν ιταλό πρασινοσκούφη αλπινιστή να τοποθετεί πιασίματα, βύσματα,

κ.τ.λ από απόσταση και άνετα να κερδίζει!!!!...πάρε ίδεες πραγματικής μάχης!

http://www.youtube.com/watch?v=63giSgV9 ... re=related
Teobe

Post by Teobe »

Να είστε καλά ρε παίδες...και οι μεν και οι δε!!!
Κάμποσο καιρό είμαι εδώ αλλά δεν αξιώθηκα να γράψω...τώρα πέθανα στο γέλιο!
Πάντως κάπου πρέπει να "κλείσει" το θέμα γιατί με έχει πιάσει και ένας φόβος μην υπάρχουν τίποτα τέτοιοι στο βουνό και δω έργο...
Αυτοφυή φυτά της Ελλάδας!
http://nativeplantsofgreece.blogspot.gr/
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

Μάγκες πατήσαμε τη μπανανόφλουδα !!! :mrgreen:
τα πάντα ρεί
Che

Post by Che »

rai osi kwrweidebete tw paleikary istai alytais.....

tw pezaite ke mwrfomainei....ftou sas....

sory gia ta greeklish alla eksw ta plhktrologia den exoun ellinika...
DETHPALEUW

Post by DETHPALEUW »

κοιτα... πραγματικα προσπαθω να ειμαι ευγενικος... δεν ξερω αν ειναι αστειακι η ολη φαση και ο κομμαντο ειναι παρασκευασμα φαντασιας αλλα δεν μενω καν στην Ελλαδα.. αστειο η οχι δεν θα ηθελα να παω με το γιο μου μια μερα για σκαρφαλωμα και να δω εναν ΛΟΚατζη να ανοιγει το κρανιο του διπλα μου... ποσο μαλλον μπροστα στα ματια του γιου μου...2

οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω ας κλεινει το αστειο γιατι το τελευταιο που θα θελαμε να δουμε ειναι κανα "εργο"

Τωρα φιλε κομμαντο αν οντως εισαι αληθινος και οχι παρασκευασμα φαντασιας που εξυπηρετει τον γελωτα θα σου ελεγα καλυτερα να τα παρατησεις η να πας σε καμια σχολη να εκπαιδευτεις διοτι πολυ απλα εισαι επικινδυνος...

Αν παρεις το εντουρο σου πιασεις τα 100km/h και πεσεις πανω σε ενα βραχο αυτο που θα σε σκοτωσει θα ειναι η ακαριαια μεταβολη της ταχυτητας... με αλλα λογια... θα πιασεις απο τα 60km/h στα 0km/h μερικα κλασματα του δευτερολεπτου... αυτο φιλε ονομαζεται επιταχυνση (στην προκειμενη περιπτωση επιβραδυνση μιας που κοβεις ταχυτητα)... οσο μεγαλυτερη η επιταχυνση (η η επιβραδυνση) τοσο μεγαλυτερη η δυναμη που αναπτυσεται...

σε μια πτωση αν σκασεις στο εδαφος τοτε η επιβραδυνση θα ειναι τεραστια με αποτελεσμα να μην μεινει ουτε ενα κοκκαλο αθικτο πανω σου... αν την πτωση ομως στην κοψει το δυναμικο σκοινι τοτε αυτο θα μειωσει την επιβραδυνση διοτι ειναι ελαστικο αρα και την δυναμη...

αν παρεις του χρωματοπωλειου που δεν εχει ελαστικοτιτα τοτε η επιβραδυνση σου θα ειναι ιδια με αυτη του εδαφους... κατανοητο τωρα?

ασε που στα 80kg πτωση 5 μετρων ισοδυναμη με δυναμη 1 τονου χονδρικα... αν βρεις σκοινι στο χρωματοπωλειο που να αντεχει ενα τονο τι να πω...

αν εισαι τοσο μαΛΟΚας πηγαινε και σκαρφαλωσε...
teochristopoulos

Post by teochristopoulos »

Mike wrote:Μάγκες πατήσαμε τη μπανανόφλουδα !!! :mrgreen:
Τι εννοείς?
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

teo πέσαμε στη παγίδα του "φανταστικού" Commando (προσωπικά πιστεύω οτι ο Commando είναι ήδη αναρριχητής και πολυ επιδέξια μας δουλεύει δηλ.το ύφος γραφής του δείχνει να ξέρει τι είναι αυτό που τσαντίζει τους αναρριχητές) και το απολαμβάνει ο μπαγάσας !!! Επισης πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα μας αποκαλυφθεί και θα μας κάνει καζο !!! Εγώ πάντως γέλασα πολύ !! :D
τα πάντα ρεί
katsaromallis

Post by katsaromallis »

Statistics and trends:

This topic
48 posts in 2 days

Ta 3 gatakia - The 3 kittens
45 posts between 3rd November 2008 and 26th March 2009
"ΚΑΤΣΑΡΟΜΑΛΛΗΣ" - "CURLYHAIRED"
Commando

Post by Commando »

Φιλε κατ αρχην γιατι βριζεις; Εγω δε σεβρισα.
Κατά δευτερον μαλον δεν ξερεις τιλες. Προτον το εντουρο δε πιανει 100 με τιποτα οσο και να προσπαθησις αρα μαλον δεν εχεις ιδεα από εντουρο. Επισις αυτό που λες για τιν επιταχινση δεν ισχηει. Εγω με το swift έχω 0-100 σε 7,9 (μετρημενο-όχι εργοαστασιακο φισκα!!!) και δε βλεπο να εχω πεθανι από καμια διναμη. Τελος άλλο επιταχινσι άλλο επιβραδινση. Αν πεσις στο εδαφος σκοτονεσε. Αν σε σταματισι το σκινι σονεσαι γιατι δε χτιπας στο εδαφος. Τι μας λες λιπον…Επαναβλαμανω δε τι παλεβεις
Για να καταλαβεις ποσοτα εχεις μπλεξει δες αυτό που εγραψες στο τελος ότι 80 kgr αντιστοιχει σε ένα τονο. Λοιπιον σε πλιροφορο ότι 80kgr = 80 κιλα ενω ενας τονος = 1000 κιλα αρα καμια σχεσι !!!!!11
Τελως να ξερεις (και ολοι οσι κοροιδευουν) να στο θιμισω ότι ολοι οι ΛΟΚατζιδες είναι επικινδινοι. Ετσις το θιμιζο γιατι λες ότι μενεις και εξοτερικο αλλα δε μας λες που ακριβος. Να περνουν το μινιμα καποιοι….
Καλα φοβερο το λεοπαρντ δε λεο αλλα παντα το φιδι από τι τριπα οι ιδικες διναμεις το βγαζουν να το ξερετε και ιδικες διναμις = ΛΟΚ (όχι κατι αλλοι ακαπνοι…που ηταν αυτοι το 74;;;)

Λιπον δε ειπα το βασικο. Χθες πιγαμε στα βραχια και βαλαμε περιπου 30 λαβες. Το οκταμπαρο δε καταφεραμε να το παμε στα βραχια οποτε σκαλοπατια αφου ανιξι ο δρομος αλλα τα 36βολτα πιραν φοτια. Σιμερα ξαναπαο σε λιγο και αβριο θα στιλο φοτογραφιες. Απλα θελω να τι νικισο προτος εγο τι πιστα και μετα θα πο που είναι για να τι χαρι ο κοσμος
Αντε δινατα
Εντι
Τελικα φατσουλες πος βαζω δε μου ιπατε;
Commando

Post by Commando »

Οχ! Αυτι η φατσουλα βγηκε απο μονι της!!!!
Τι γινεται εδο;;;;
Dimitris

Post by Dimitris »

Ρε παιδιά, χωρίς να εννοώ κάτι παραπάνω από αυτό που γράφω, αλλά Commando και DETHPALEUW δεν φαίνονται να "δένουν" πολύ μεταξύ τους;

Επίσης, και πάλι χωρίς να θέλω να χαλάσω τη μαγεία του topic, προσέξατε πως ο Commando έχει βάλει μέσα κάτι από όλα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι είμαστε αντίθετοι; Μόνο τα γατάκια (το ανταγωνιστικό topic που μας θύμισε ο katsaromallis) ξέχασε...
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

εγώ πιστεύω ότι commando = kayak...

Βρέχει και δεν λιώνει στο Καντήλι τον τελευταίο καιρό και το έχει ρίξει στη σάτιρα!!! χεεεεεε :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kayak

Post by kayak »

εγω πιστεύω οτι commando = Lacrimosa. εχει "απωθημένα" από το Κανδήλι και είπε να ξεσπάσει στους μόνιμους θαμώνες της περιοχής!
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

Αφού Kayak έχεις κάνει συμφωνία με το ΔΙΑ και βρέχει όποτε πηγαίνουμε...

Υ.Γ. Μήπως να φτιάξουμε και εκεί σκαλοπάτια??? και ένα στέγαστρο για να μπορούμε να σκαρφαλώνουμε όταν βρέχει!!!
kitsos

Post by kitsos »

kayak wrote:εγω πιστεύω οτι commando = Lacrimosa. εχει "απωθημένα" από το Κανδήλι και είπε να ξεσπάσει στους μόνιμους θαμώνες της περιοχής!
φίλε commando, όταν ανοίξεις το δρόμο στη Βαρυμπόμπη πες μου να έρθω να

δω αν κάνεις καλή δουλειά γιατί θέλω να ανοίξεις και άλλον ένα στον Υμηττό σε

κάτι άλλα βράχια (και να βάλεις και κανά ασανσέρ γιατί κουραζόμαστε στην

ανηφόρα...) :D

επίσης ο commando υπάρχει παίδες, βρήκα και ένα αποκαλυπτικό φιλμάκι με

την ηρωική δράση του (σε υψόμετρο 4000 m είναι μόνο με ένα φανελάκι και

το σορτσάκι του, αλλά έτσι είναι τα ΛΟΚ!!!!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=xnqkNDbP ... re=related
tomy

Post by tomy »

Eγώ πιστεύω ότι commando=DETHPALEYO=......zulu

κι ας μου είπε ότι δεν είναι αυτός...Το μ......ί σκαρφαλώνει εκεί πέρα αβέρτα και κάθεται και κοροιδεύει εμάς εδώ που δεν έχει συνθήκες....

Θυμήθηκα και μια συζήτηση που είχαμε κάνει πιο παλιά οι δυο μας και
έφτασα στο συμπέρασμα μου....
Είμαι κατα 99% σίγουρος ότι είναι ο zulu.....

zulu ετοιμάσου....[/b]
when desire dies,fear is born...
zulu

Post by zulu »

1ον Αν είχα τόσο καλό χιούμορ θα ήμουν ο Bello και οχι ο zulu.
2ον Αν ξεσκιζόμουν στο σκαρφάλωμα δεν θα έγραφα εδώ!!!???
inta diaolos einai toutos!
Commando

Post by Commando »

η πιστα ειναι ετιμη! νικισα!
Image

και εμαθα να βαζο και φατσουλες :D :) :idea: :twisted: :roll: :arrow:
Post Reply