Σκιτσα διαδρωμων

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Post Reply
pamino

Σκιτσα διαδρωμων

Post by pamino »

βλεπω σκιτσα απο διαδρομές που εχω κανει κυριωσ στην βορεια ελλαδα και πραγματικά με βρισκουν οχι μονο εμενα και αλλους καμια σχεση με την πραγματικότητα .
Θα ηθελα γιατι ειναι ενα αθλημα επικινδυνο να αντλειται πιο προσεκτικα της πληροφοριες και αν νομιζεται οτι κατι ειναι λαθος το διμοσιευεται και οποιος μπορει και θελει βοηθαει
Π.χ μελιτσα τσουργιακα το σκιτσο δεν εχει ασφαλειες απο που ξεκιναει η διαδρομή και αλλα
Εντελωσ φιλικα Καραντνωνας Επαμεινωνδας
Για να βοηθησουμε ολοι μαζι να μην υπαρξουν οσο το δυνατον αλλα ατυχηματα.
Planar

Post by Planar »

Τα σκίτσα και οι πληροφορίες δεν φυτρώνουν στο site- δημοσιεύονται βάση πληροφοριών που κάποιοι έχουν δώσει καλόπιστα. Αν πιστεύεις ότι κάποιο σκίτσο έχει λάθη (πράγμα παρά πολύ πιθανό) στείλε ένα διορθωμένο.
Η κριτική είναι χρήσιμη και (υποθέτω) καλοδεχούμενη αλλά πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Αλλιώς είναι άπλα γκρίνια.
Dimitris

Post by Dimitris »

Και επιπλέον σε αυτά που αναφέρει ο Planar, η πηγή της κάθε πληροφορίας αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Μερικές φορές η πηγή μπορεί να είναι ένα δημοσίευμα πριν 20 χρόνια. Ο στόχος είναι να δημοσιεύεται εδώ ότι υπάρχει, ώστε να ξέρουμε τι υπάρχει και να το διορθώνουμε αν κάποιος στείλει κάτι νεώτερο. Αλλιώς, να πάμε παντού και να σκαρφαλώσουμε όλες τις διαδρομές για να είναι ακριβείς δεν γίνεται. Ας πούμε για την Μελίτσα στον Τσούργιακα που δημοσιεύτηκε στις Κορφές τεύχος 96, αφού δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες, έπρεπε να μην δημοσιευτεί; Είναι κι αυτό μια άποψη σεβαστή. Από την άλλη αν μια παλιά διαδρομή που βρέθηκε σε ένα περιοδικό δεν δημοσιευτεί εδώ, δεν θα σκαρφαλωθεί ποτέ και δεν θα διορθωθεί ποτέ.
pamino

παμινο

Post by pamino »

νε εγω θα βοηθησω και για αυτο εκανα την κριτική καλοπροερετη τα σκιτσα θα ειναι τεκμεριωμενα και σωστα τυχενει να ειμαι και ζωγραφος
Φιλικα Κ.Ε

*πωσ να στειλω τα σκιτσα ?και που?
Dimitris

Post by Dimitris »

Ε, αν είσαι ζωγράφος περιμένουμε να είναι τουλάχιστον πιο ωραία τα σκίτσα σου από του Δασκαλάκη...

Λοιπόν, ότι έχεις το στέλνεις στο routes.gr -@- gmail.com αλλά αυτό σημαίνει ότι απαιτείται σκάνερ για τα σκίτσα. Αν δεν έχεις, στείλε e-mail να δούμε τι μπορεί να γίνει.

ΥΓ προς Planar: Μήπως πρέπει η Routespresso να δίνει κουπόνια για σκάνερ;
pamino

παμινο

Post by pamino »

Εχω μαγαζι με ψηφιακες εκτυπωσεισ και επιγραφες.
Ετοιμαζω και οδηγο τσεπησ για ζηλνια ενδιαφερεστε?
Για σκανερ ευχαριστο εχω
Τα λεμε.
Lacrimosa

Ξεχασμένες διαδρομές....

Post by Lacrimosa »

Στείλτε τον kayak. Του αρέσουν οι ξεχασμένες γραμμές... Με την ευκαιρία θα αλλάξει και τις ασφάλειες (Αν υπάρχουν) χεχε
Dimitris

Post by Dimitris »

Να δείτε που ο kayak σε 1-2 εβδομάδες θα δώσει σκίτσο της διαδρομής των Πολωνών στο Παρνασσό. Και παράλληλα θα ανοίξει δυο τρεις διαδρομούλες δίπλα.
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

Κάτι μου έλεγε ότι σκέφτεται να πάει αλλά δεν βρίσκει σχοινοσύντροφο.... να του πούμε να βάλει αγγελία???
dpapa

Post by dpapa »

τι ειπες ρε για τον δασκαλακη;;;
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

αναμένουμε τοποθέτηση του kayak... :lol: :idea:
kayak

Post by kayak »

...λίγο νωρίτερα να μου το λέγατε,ρε παιδιά! Τώρα κρύωσε ο καιρός εκεί ψηλά! :(
...αλλά από την άλλη...να αφήσουμε τους Πολωνούς σε αγωνία? :lol:
Planar

Post by Planar »

To "Πολωνοι σε αγωνιά" μου ακουγεται ωραίο ονομα για διαδρομή... 8)
teochristopoulos

Post by teochristopoulos »

Kayak κάν' τη σε Polish Style, με υλικά του '60 και χειμερινή, γιατί όχι... Για να νοιώσεις την φουλ εμπειρία...
zulu

Post by zulu »

Ατυχε Dimitris κατέβηκα και παρατήρησα τα κακεντρεχή σου σχόλια! Σου στέλνω λοιπόν τις επ´'ομενες μέρες νέο σκίτσο απο την καινούργια μας διαδρομή στον όλυμπο: Ο Ρεβελιώτης VI+/VII-,(R????) 150m. Ρελέ με βύσματα ακόμα δεν έχουν μπεί μόλις μπούν θα δεις το νέο έργο τέχνης(όχι τη διαδρομή το σκίτσο)
Η διαδρομή κινείται αριστερά απο το στεφάνι!
inta diaolos einai toutos!
Hippo

Post by Hippo »

...αριστερά απο το Στεφάνι και δεξιά απο το Μύτικα.Ζulu αριστερά απο το Αχλάδι μάλλον θες να πεις.
Dimitris

Post by Dimitris »

zulu wrote:...το νέο έργο τέχνης...
Σε γκαλερί θα το βάλουμε.
Loukianos

Post by Loukianos »

αριστερά από το στεφάνι;
Post Reply