ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΜΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΙΟΛΕ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΥΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
ΠΩΣ ΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΜΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΙΟΛΕ ΣΑΣ...
Νομίζω πως τόσο σκληρά μέταλλα δεν μπορείς να τα ισιώσεις. Αν το κάνεις χωρίς να σπάσουν, η δομή τους (άρα και η αντοχή τους) δεν θα είναι όπως πριν. Ακόμη και το λιμάρισμα όπως ίσως θα ξέρεις, πρέπει να μην ανεβάζει πολύ την θερμοκρασία του μετάλλου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αν οι μύτες έχουν στραβώσει και δεν κάνουν για σκληρό πάγο (που να τον βρεις όμως στην Ελλάδα;), ίσως πρέπει να αγοράσεις καινούργια και αυτά που έχεις να τα αφήσεις για πεζοπορία, ή να αγοράσεις νέες μύτες. Κάθε πότε θα το κάνεις αυτό εξαρτάται από την φθορά, δεν έχει χρονικούς περιορισμούς.
Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το Pathfinder να ρωτήσεις. Αν δεν έχουν, πρέπει να παραγγείλεις από το Internet. Καλό είναι το Cham3S και το Field&Trek των οποίων οι διευθύνσεις βρίσκονται στη σελίδα των συνδέσεων. Αν κάτι δεν το βρίσκεις στους on-line καταλόγους, στέλνεις e-mail και σου απαντάνε αν το έχουν η όχι.
ευχαριστω πολυ για την ενημέρωση..
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΧΙΣΤΑ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ -ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ- 2 ΠΟΝΤΟΥς ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΜΥΤΗ ΑΛΛΑ Η ΙΣΧΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ BENDINGS ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΣΤΑ ΜΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΑΧΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΣΗ...
ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΧΙΣΤΑ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ -ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ- 2 ΠΟΝΤΟΥς ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΜΥΤΗ ΑΛΛΑ Η ΙΣΧΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ BENDINGS ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΣΤΑ ΜΙΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΑΧΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΣΗ...
ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
-
AlexHwaRang
ΑΥΤΗ Η ΜΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. ΤΟ ΜΟΔΕΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΠ ΓΟΥΙΝΓΚ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΗΦΑΪΝΤΕΡ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΕΒΟΛΟΥΤΙΟΝ ΜΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΟ. ΛΙΓΟ ΑΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ 'ΜΙΧΤΕ' Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙς ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ.