Νέο αναρριχητικό πεδίο

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις αθλητικές διαδρομές
Post Reply
giomuff

Νέο αναρριχητικό πεδίο

Post by giomuff »

:lol: Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την ύπαρξη ενός νέου αναρριχητικού πεδίου λίγο έξω απο την πόλη της Κορίνθου!
23 διαδρομές...έτοιμες για σκαρφάλωμα.
Οι δύο Δημήτρηδες ήρθαν και είδαν το πεδίο και φυσικά θα δημοσιευτει μέσα απο το site εντος των ημερών! :lol:
Dimitris

Post by Dimitris »

Μπράβο στα παιδιά από την Κόρινθο. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο πεδίο με εύκολη πρόσβαση. Επειδή όμως μπορεί να πάρει λίγο χρόνο η καταχώρησή του, σας δίνουμε μια πρόχειρη εικόνα των στοιχείων που μας έστειλε ο giomuff (τα σχόλια δικά του):
Image
ΤΟΜΕΑΣ Α
1. ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ V (Δημ.Οικονόμου-Δημ.Τσερώνης)
2. ΛΟΥΝΑ (Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα)
3. ΜΑΥΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ VII+ )Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα
4. DEMEDEN (PROJECT) ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΣΦ. (Κ.Θωμάς)
5. ΓΡΙΠΠΗ VII-(VII) (Δημ.Οικονόμου-Δημ.Τσερώνης)
6. ΤΡΥΠΗΤΣΑ VI (Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα
7. Η ΩΡΑΙΑ VII (Δημ.Οικονόμου-Γ.Κάππας)
8. ΦΑΣΚΟΜΗΛΙΑ VI- (Δημ.Οικονόμου-Γ. Κάππας)
9. ΑΝΩΝΥΜΗ (Δημ.Οικονόμου-Κ.Γραφανάκης)
10. ΑΝΩΝΥΜΗ (Δημ.Οικονόμου-Κ.Γραφανάκης)
11. ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ VIII-(VIII) (Δημ.Οικονόμου μοναχική)

ΤΟΜΕΑΣ Β
0. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ VI+ (Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα)
1Α. ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΕΙΡΑ VI [2η ΣΧΟΙΝΙΑ VIII(VIII+)] (Απ.Μπόσκος-Κ.Θωμάς)
1Β. BOSS VI+ (Απ.Μπόσκος-Κ.Θωμάς)
2. ΤΕΛΟΣΣΣ VIII-(VIII) (Δημ.Οικονόμου-Γ. Κάππας)
3. ΖΟΥΖΟΥΝΙ VIII-(VIII) PROJECT(ΜΟΝΟ ΡΕΛΕ) (Δημ.Οικονόμου-Γ.Κάππας)
4. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ V(V+) (Δημ.Οικονόμου-Γ.Κάππας)
5. VOYAGER VI+(VII-) (Δημ.Τσερώνης-Δημ.Οικονόμου)

ΤΟΜΕΑΣ Γ
1. ΤΖΑΚΟΥΖΙ VI+(ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΣΦ.) (Δημ.Οικονόμου-Δημ.Τσερώνης)
2. ΑΝΩΝΥΜΗ VII- (Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα)
3. ΑΝΩΝΥΜΗ VII- (Δημ.Οικονόμου-Βίκυ Καλέα)
4. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ V+(VI-) ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΣΦ. (Δημ.Οικονόμου-Γ.Κάππας)

ΤΟΜΕΑΣ Δ
1. PROJECT (Δημ.Οικονόμου)
2. PROJECT (Δημ.Οικονόμου)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ UIAA. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 60μ. ΣΧΟΙΝΙ, ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΤΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΟΥΒΑ.

Το πεδίο το βρήκε ο Κώστας Θωμάς τυχαία μετά από εξερεύνηση. Βρίσκεται στον Σολωμό Κορινθίας, απόσταση 10χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης της Κορίνθου. Για να πάτε στο πεδίο πηγαίνετε προς το στρατόπεδο και στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Άργος ακολουθώντας την παλαιά εθνική οδό. Στα φανάρια της Αρχ. Κορίνθου στρίβετε αριστερά και συνεχίζεται για το χωριό Σολωμός. Στην εκκλησία συνεχίζεται ευθεία χωρίς να περάσετε τις γραμμές του τρένου, προχωρώντας παράλληλα με αυτές. Στην συνέχεια θα βρείτε μια διχάλα όπου θα στρίψετε αριστερά (πινακίδα προς Αγ. Παρασκευή). Συνεχίζετε για άλλο λίγο όπου και θα δείτε το πεδίο. Πάρκινγκ μέσα σε ανοιχτό κτήμα (φαίνονται ροδιές από αυτοκίνητα).

Καλές αναρριχήσεις, πάντα κράνος και προς Θεού ΟΧΙ σκουπίδια, θα μας πάρει στο κυνήγι ο αγρότης!!!

Σας περιμένουμε!
kayak

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

Post by kayak »

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Ή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
Dimitris

Post by Dimitris »

Εγώ πήγα χειμώνα και ήταν μια χαρά. Ο προσανατολισμός νομίζω είναι δυτικός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όσον αφορά την ποιότητα, είναι προσωρινή μέχρι να καταχωρηθεί κανονικά η διαδρομή. Η φωτογραφία δεν είναι πολύ καλή γιατί είχε υγρασία η ατμόσφαιρα και επιπλέον δεν υπήρχε ήλιος για κάνει σκιές που δίνουν την αίσθηση του ανάγλυφου. Αν κάποιος θέλει τις χαράξεις σε καλύτερη ποιότητα, ας επικοινωνήσει να του στείλω μεγαλύτερη φωτογραφία γιατί στο φόρουμ δεν χωράνε μεγάλες.
giomuff

Post by giomuff »

Φιλε kayak το πεδιο ειναι για ολο το χρονο,με ενα μεγαλο πλεονεκτημα...το καλοκαιρι απο τις 12 και μετα πιανει σκια.Οπως καταλαβαινεις και με καυσωνα ακομα σκαρφαλωνεις ανετα μιας και το αερακι που ερχεται απο το βουνο κατεβαζει την θερμοκρασια!
Σε μερικες ειναι γραμμενο το ονομα,συντομα σε ολες!
giatroulis

Post by giatroulis »

Μπράβο βρε παιδιά!!!

Κι είχα πολύ καιρό να πάω στο οικογειακό εξοχικό κοντά στην Κόρινθο, γιατί δεν είχα να κάνω και κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον. Εσείς όμως τώρα δώσατε ένα ιδιαίτερο κίνητρο, οπότε θα χαρουν και οι δικοί μου που δεν με βλέπουν πια εκεί.
"Κρυφή μου ελπίδα στα βουνά καλημερίζω την ηχώ σου"
Aνδρέας Εμπειρίκος
kayak

Post by kayak »

Έπειτα από επίσκεψη μας στο πεδίο, έχω να πω πως:
-είναι ιδανικό για σκαρφάλωμα μετά το μεσημέρι (περίοδος καλοκαιριού)
-υπάρχουν αρκετές όμορφες γραμμές ,καλά ασφαλισμένες, αρκετές ιδανικές για αρχαρίους.
-μερικές διαδρομές θέλουν λίγο καθάρισμα
-κάποιες διαδρομές είναι υπερβαθμολογημένες (προπάντων μερικές που είναι βαθμολογημένες από VIII-).
-Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ακόμα για ευκολότερες αλλά και δυσκολότερες διαδρομές από 1-3 σχοινιές.

Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά που άνοιξαν το πεδίο.
zulu

Post by zulu »

Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά που άνοιξαν το πεδίο.
Ά ρε καγιακ εσυ και η Οπρα Γουινφρει συγχαίρεται έτσι!
inta diaolos einai toutos!
giomuff

Post by giomuff »

Να στε καλα ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια.Για το καθάρισμα των διαδρομών συμφωνώ μαζί σας,αλλά τι να κάνουμε και μεις...5 άτομα είμαστε και δυστυχώς μας έχει φάει η δουλειά.Όποτε πάμε καθαρίζουμε κανα δυο και απλα σκαρφαλώνουμε.Μακάρι να προλαβαιναμε να τις είχαμε όλες κούκλες!
zulu

Post by zulu »

Φτηνές δικαιολογίες!!!!!!!!!!
inta diaolos einai toutos!
Post Reply