Ενεργοποίηση νέων λογαριασμών

Ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του forum.
Locked
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Ενεργοποίηση νέων λογαριασμών

Post by Admin »

Επειδή οι εγγραφές στο forum που γίνονται από αυτόματες (ή μη) μηχανές για διαφημιστικούς σκοπούς ξεπέρασαν κάποια ανεκτά όρια, αναγκαζόμαστε να εφαρμόσουμε το μέτρο της ενεργοποίησης νέων λογαριασμών από τον διαχειριστή πριν αυτοί χρησιμοποιηθούν. Στα πλαίσια αυτά, όταν κάνετε μια νέα εγγραφή χρήστη, είναι απαραίτητο να:
- Γράφετε κάτι στο προφίλ σας που να δείχνει ότι είστε πραγματικοί χρήστες (όπως τον τόπο διαμονής σας και κάποια ενδιαφέροντά σας στις αντίστοιχες θέσεις του προφίλ)
- Μην χρησιμοποιείτε ύποπτα ονόματα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παραπάνω πρέπει να γίνονται κατά την εγγραφή σας και όχι εκ των υστέρων.

Η ενεργοποίηση θα γίνεται το συντομότερο δυνατόν, όταν δηλαδή ο διαχειριστής δει την σχετική ειδοποίηση. Επομένως δεν θα είναι δυνατή η άμεση χρήση του νέου λογαριασμού μόλις δημιουργηθεί, γι αυτό και ζητάμε την κατανόησή σας. Όταν ο νέος λογαριασμός ενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή θα παίρνετε σχετική ειδοποίηση στο e-mail σας. Αν δεν πάρετε την ειδοποίηση της ενεργοποίησης μέσα στις επόμενες δυο ημέρες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα e-mail.

Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες, ο λογαριασμός θα διαγράφεται. Δυστυχώς η δυσκολία αντιμετώπισης κακόβουλων ενεργειών οδηγεί σε περιορισμό της ευκολίας των χρηστών.
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Re: Ενεργοποίηση νέων λογαριασμών

Post by Admin »

Σε περίπτωση που η εγγραφή νέου χρήστη έχει απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή μέσω e-mail, αναφέροντας ένα επιθυμητό username.
Locked