Χιλιαδού

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις αθλητικές διαδρομές
Post Reply
kostis

Χιλιαδού

Post by kostis »

Καλησπέρα,

την επόμενη βδομάδα λέω να κάνω ένα μοναχικό τουρ της Εύβοιας προς αναζήτηση ωραίων σποτ για ελεύθερο κάμπινγκ.

Αλλά μιας και δεν είμαι ούτε στο επίπεδο ούτε στη νοοτροπία της μοναχικής αναρρίχησης και μιας και λογικά θα περάσω από τη Χιλιαδού όπου όπως έμαθα υπάρχουν διάφορες σπορ διαδρομές, τυχαίνει να είναι κανείς εκεί εκείνες τις μέρες ή να ενδιαφέρεται για μια τέτοια εκδρομή για να σκαρφαλώσουμε μαζί;

Επίσης κάθε πληροφορία για ελεύθερο / αναρρίχηση καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ!
spongeorge

Post by spongeorge »

Πάω χρόνια στη Χιλιαδού.
Τα τελευταία χρόνια δεν έχω δεί κάποιον να σκαρφαλώνει.
Ούτε εγώ το σκεφτομαι να πω την αλήθεια - αν και θα το ήθελα πολύ.
Ο λόγος είναι οτι οι διαδρομές θέλουν συντήρηση καθώς είναι πάνω στην παραλία με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης στην παραλία των γυμνιστών έχει τόσο κόσμο που θα γίνεις θέμα - θέαμα αν σκαρφαλώσεις εκεί.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να αφήσεις το σκαρφάλωμα στη Χιλιαδού- από ότι ξέρω υπάρχουν spor διαδρομές πάνω απο την Στενή - δεν ξέρω όμως σε τι κατάσταση βρίσκονται..
prosoxi sta crevass...
agorf

Post by agorf »

Καλησπέρα. Η κατάσταση των ασφαλειών στη Στενή δεν είναι η καλύτερη. Αρκετά βύσματα έχουν υποστεί οξείδωση ενώ το πεδίο έχει να συντηρηθεί πολλά χρόνια, ίσως πάνω από δέκα. Επίσης, o χαρακτήρας του πεδίου είναι λίγο βουνίσιος. Για σπορ αναρρίχηση στην Εύβοια, καλύτερη περίπτωση τώρα είναι το Καμάρι, αν και αυτό έχει τα θεματάκια του.
Not all those who wander are lost.
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

agorf wrote: Για σπορ αναρρίχηση στην Εύβοια, καλύτερη περίπτωση τώρα είναι το Καμάρι, αν και αυτό έχει τα θεματάκια του.
Τι θεματάκια έχει ακριβώς???
kitsos

Post by kitsos »

Lacrimosa wrote:
agorf wrote: Για σπορ αναρρίχηση στην Εύβοια, καλύτερη περίπτωση τώρα είναι το Καμάρι, αν και αυτό έχει τα θεματάκια του.
τα θεματάκια είναι πολλά φίλε, καταρχήν έχει πολύ ανηφόρα μέχρι εκεί πάνω... :twisted: :twisted: :twisted:
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

[/quote]

τα θεματάκια είναι πολλά φίλε, καταρχήν έχει πολύ ανηφόρα μέχρι εκεί πάνω... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]

χαχαχαχα!!!!

και άμα ξεχάσεις τίποτα στο πεδίο έχεις πολύ δρόμο να γυρίσεις να τα πάρεις!!!!

χαχαχαχα!!!!

:o
agorf

Post by agorf »

Lacrimosa wrote:
Στον πρώτο τομέα, κάποιες ασφάλειες μετράνε σχεδόν 10ετία και παρουσιάζουν προχωρημένη οξείδωση. Η Ευάγγελος είναι μία από αυτές. Απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόθεση από τον ΕΟΣ Χαλκίδας να συντηρηθούν.
Not all those who wander are lost.
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

Στον πρώτο τομέα, κάποιες ασφάλειες μετράνε σχεδόν 10ετία και παρουσιάζουν προχωρημένη οξείδωση. Η Ευάγγελος είναι μία από αυτές. Απ' όσο ξέρω υπάρχει πρόθεση από τον ΕΟΣ Χαλκίδας να συντηρηθούν.
Καλό λοιπόν είναι όταν γράφουμε να μην είμαστε αόριστοι αλλά πολύ συγκεκριμένοι....

Στο Καμάρι υπάρχουν πλέον περισσότερες από 60 διαδρομές, η μεγάλη πλειοψηφία έχει ανοιχτεί προ διετίας με υλικά της Raumer. Άρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν παρουσιάζουν κανένα σημείο οξείδωσης.

Αν υπάρχουν 1 ή 2 διαδρομές που είναι πολύ παλιές και δεν μπορούν να σκαρφαλωθούν και χρήζουν συντήρησης, καλό είναι να αναφέρονται τα ονόματά τους και να μην γίνεται μια αόριστη αναφορά που δημιουργεί την εντύπωση ενός πεδίου ξεχασμένου...

Εξάλλου ο ΣΕΟ Αθήνας σκέφτεται να οργανώσει το Σεπτέμβρη τη δεύτερη αναρριχητική συνάντηση στο Καμάρι, μετά τις παροτρύνσεις των φίλων που ήρθαν στην πρώτη εκδήλωση πέρσι το φθινόπωρο...
agorf

Post by agorf »

Έχεις δίκιο ότι υπήρξα μη συγκεκριμένος αλλά δεν έγινε εσκεμμένα, ούτε ήθελα να θίξω την προσπάθεια σας. Η λέξη "θεματάκια", και όχι κάτι πιο σοβαρό, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Από εκεί και πέρα δεν ανάφερα περισσότερα διότι το θέμα είναι για Χιλιαδού και έχει εξελιχθεί σε Καμάρι.

Φιλικά,
Άγγελος
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

agorf wrote:Έχεις δίκιο ότι υπήρξα μη συγκεκριμένος αλλά δεν έγινε εσκεμμένα, ούτε ήθελα να θίξω την προσπάθεια σας. Η λέξη "θεματάκια", και όχι κάτι πιο σοβαρό, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Από εκεί και πέρα δεν ανάφερα περισσότερα διότι το θέμα είναι για Χιλιαδού και έχει εξελιχθεί σε Καμάρι.

Φιλικά,
Άγγελος
No offence!!!

:P :P
Post Reply