Ατύχημα σε τοιχο
Ατύχημα σε τοιχο
Το περασμένο Σαββατο έγινε ατύχημα σε αναρριχητική πίστα της Αττικής, τη σοβαρότητα του οποίου έμαθα μόνο από προσωπική (και κατά συνέπεια υποκειμενική) εκτίμηση αναρριχητών οι όποιοι ήταν παρόντες. Γνωρίζει κάνεις κάτι πιο ξεκάθαρο για τις συνθήκες του ατυχήματος;
-
Michael Fountoulakis
-
yogigiorgo
Ατυχήματα γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, οπότε για να τα περιορίσουμε καλό θα ήταν να περιγραφουμε τις συνθήκες στις οποίες έγινανyogigiorgo wrote:αυτα που εμαθα εγω ειναι τελειως διαφορετικα.....Mike wrote:απλά έχασε τα πιασίματα-πατήματα και πέφτοντας ανεξέλεγκτα προσγειώθηκε στο ένα πόδι και υπό γωνία...
δεν θα τα αναφερω γιατι δεν ημουν παρων και μπορει να μην ισχυουν...
εσυ ησουν εκει?
ώστε να μαθαίνουμε από αυτά, έχω ακούσει πως στο εξωτερικό υπαρχει οργανωμένη καταγραφή αυτών, καλό θα ήταν να γίνει και εδώ το ίδιο. Τελευταία έχω ακούσει για αρκετά περιστατικά (τουλάχιστον 2 στην Κορακοφωλιά, πιο παλιά στη Βαράσοβα και πάει λέγοντας), δεν είναι ντροπή ούτε ταμπού, αν μοιραζόμασταν τέτοιες (δυσάρεστες) εμπειρίες και τα λάθη, που κάναμε, πιστέυω θα βγαίναμε κερδισμένοι.
-
Michael Fountoulakis
εκεί ήμουν και αναφέρομαι σε πίστα ανατ.προαστείωνyogigiorgo wrote:αυτα που εμαθα εγω ειναι τελειως διαφορετικα.....Mike wrote:απλά έχασε τα πιασίματα-πατήματα και πέφτοντας ανεξέλεγκτα προσγειώθηκε στο ένα πόδι και υπό γωνία...
δεν θα τα αναφερω γιατι δεν ημουν παρων και μπορει να μην ισχυουν...
εσυ ησουν εκει?
τα πάντα ρεί
-
Michael Fountoulakis
-
Michael Fountoulakis
-
Michael Fountoulakis