Sorry φιλε δικο μου το λαθος....επαιζα στο σπιτι με μια συσκευη τηλεμεταφορας που βρηκα μεσα σε ενα διαστημοπλοιο που επεσε στη πισω αυλη μου και καταλαθος τηλεμετεφερα το τζιπ μου...το χω αφησει εκει με την ελπιδα οτι καποτε θα φτασει εκει δρομος να παω να το παρω.....
Μια απαντηση του τύπου Ο ζηλιάρης εραστής εκδικείται την άπιστη γκόμενα ρίχνοντας το τζιπ της από το γκρεμό η Ο Μανουσάκης στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας έριξε το τζιπ αλλά ο καμεραμάν που τύχαινε να είναι και ο ίδιος αναρριχητής εχασε το πλάνο γιατί μελετούσε το project που είχε αφήσει. Παντός σοβαρά εάν πατε επάνω στο γρεμο από οπου επεσε το τζιπ θα καταλάβετε ότι ηταν εσκεμμένο .
το ρίξανε γιατί είτε ήταν κλεμμένο είτε για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας.αντίστοιχο παράδειγμα είναι στο βυθό των λεγρενών όπου βρίσκονται ότι αυτοκίνητα θέλεις
Mike wrote:το ρίξανε γιατί είτε ήταν κλεμμένο είτε για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας.αντίστοιχο παράδειγμα είναι στο βυθό των λεγρενών όπου βρίσκονται ότι αυτοκίνητα θέλεις
όχι, είναι έργο των εξωγήινων . . . αφού αντέγραψαν τη γήινη τεχνολογία την έριξαν εκέι που είναι ο βραχόκηπος σήμερα, δημιουργήθηκε ρήγμα και έτσι έχουμε τα βράχια στα οποία σκαρφαλώνουμε σήμερα...