το τζιπ στο βραχοκηπο-λελακι

Πληροφορίες και απόψεις για την ασφάλεια και την βαθμολόγηση διαδρομών
Post Reply
panrock

το τζιπ στο βραχοκηπο-λελακι

Post by panrock »

Μπορεί κανείς να μου δώσει μια εξήγηση πως βρέθηκε εκεί ? όχι απάντηση του τύπου έπεσε από το γκρεμό και τέτοιες σαχλαμάρες.
PICO
dimspar

Post by dimspar »

Αλλα τι ειδους απαντηση περιμενεις???
kitsos

Post by kitsos »

dimspar wrote:Αλλα τι ειδους απαντηση περιμενεις???
Το έφεραν οι εξωγήινοι... :o
Che

Post by Che »

Sorry φιλε δικο μου το λαθος....επαιζα στο σπιτι με μια συσκευη τηλεμεταφορας που βρηκα μεσα σε ενα διαστημοπλοιο που επεσε στη πισω αυλη μου και καταλαθος τηλεμετεφερα το τζιπ μου...το χω αφησει εκει με την ελπιδα οτι καποτε θα φτασει εκει δρομος να παω να το παρω.....
panrock

το τζιπ

Post by panrock »

Μια απαντηση του τύπου Ο ζηλιάρης εραστής εκδικείται την άπιστη γκόμενα ρίχνοντας το τζιπ της από το γκρεμό η Ο Μανουσάκης στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας έριξε το τζιπ αλλά ο καμεραμάν που τύχαινε να είναι και ο ίδιος αναρριχητής εχασε το πλάνο γιατί μελετούσε το project που είχε αφήσει. Παντός σοβαρά εάν πατε επάνω στο γρεμο από οπου επεσε το τζιπ θα καταλάβετε ότι ηταν εσκεμμένο .
PICO
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

το ρίξανε γιατί είτε ήταν κλεμμένο είτε για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας.αντίστοιχο παράδειγμα είναι στο βυθό των λεγρενών όπου βρίσκονται ότι αυτοκίνητα θέλεις :o
τα πάντα ρεί
panrock

Post by panrock »

Thanks Mike
Πάντως η πληροφορία για τα Λεγρενα είναι πολύτιμη μιας και χρειάζομαι άλλο αυτοκίνητο
PICO
kitsos

Post by kitsos »

Mike wrote:το ρίξανε γιατί είτε ήταν κλεμμένο είτε για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας.αντίστοιχο παράδειγμα είναι στο βυθό των λεγρενών όπου βρίσκονται ότι αυτοκίνητα θέλεις :o
όχι, είναι έργο των εξωγήινων . . . αφού αντέγραψαν τη γήινη τεχνολογία την έριξαν εκέι που είναι ο βραχόκηπος σήμερα, δημιουργήθηκε ρήγμα και έτσι έχουμε τα βράχια στα οποία σκαρφαλώνουμε σήμερα...
panrock

Post by panrock »

Λοιπον μάλλον και οι δυο σας εχετε δίκαιο. Εξωγήινα λαμογια έριξαν το τζιπ στο βραχόκηπο για να τα πάρουν από την εξωασφαλιστικη
PICO
Post Reply