NEW NOSE SPEED RECORD BY DEAN POTTER AND SEAN LEARY
On or around November 6, Sean Leary and Dean Potter climbed the Nose of El Capitan in 2:35.45. They broke the old record of 2:37:05 held by Yuji Hirayama and Hans Florine. October 2008 . According to Bullwinkle, "My bet is they'll go even faster..."
"Πολλὰ μὲν ἄλλα Νύμφαι κἠμὲ δίδαξαν ἀν᾽ ᾤρεα βουκολέοντα ἐσθλά." Π.Α.
μονο κατα 20 " ...
ο Commando που τωρα τελευταια τριγυρναει στην περιοχη του camp4 - Yosemite, (εχει κατι projectακια να στειλει απ οτι μου λεει), μου ειπε οτι ο Potter ειχε κατι δυσκολιες με το ασφαληστηρι (δεν το χρησημοποιει και πολυ τωρα τελευταια) και ετσι εχασαν πολυτιμα δευτερολεπτα αλλιως θα ειχαν κατεβασει κι αλλο τον χρονο.
ο Commando που τωρα τελευταια τριγυρναει στην περιοχη του camp4 - Yosemite, (εχει κατι projectακια να στειλει απ οτι μου λεει), μου ειπε οτι ο Potter ειχε κατι δυσκολιες με το ασφαληστηρι (δεν το χρησημοποιει και πολυ τωρα τελευταια) και ετσι εχασαν πολυτιμα δευτερολεπτα αλλιως θα ειχαν κατεβασει κι αλλο τον χρονο.
-
teochristopoulos
-
teochristopoulos
-
AlexHwaRang
http://www.ukclimbing.com/videos/play.php?i=338
the Swiss Machine.
Διακόψαν την προσπάθεια όταν ο Uelic έφαγε μια 15μετρη σούπα, αλλά μάλλον μόνο προσωρινά τον έκοψε.
the Swiss Machine.
Διακόψαν την προσπάθεια όταν ο Uelic έφαγε μια 15μετρη σούπα, αλλά μάλλον μόνο προσωρινά τον έκοψε.