Αναριχιτικο παρκο

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Lacrimosa

Post by Lacrimosa »

NikX wrote:
οσο για τα μπαζα να μην τα δωσεις στον Lacrimosa, θα τα παρω εγω, εχω νομιζω δικαιωμα μιας και θα δουλεψω στο εργο.
Διακρίνω μια εμπάθεια??? ή νομίζω???

ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
shindig

Post by shindig »

eleos
zulu

Post by zulu »

Λοιπόω φίλε Κομάντο μιας και είμαι Ελβετία βρήκα λαβές-χερούλια σε τιμή ευκαιρίας(3 ευρώ η μία) αλλά θα πρέπει να σας χρεώσω +1 ευρώ τη μία για να τα φέρω Ελλάδα. Βρίσκω και ειδικά σκαλοπατάκια άμα θέλεις. Τώρα για δρόμο πρέπει να μου στείλεις pm γιατί έχω φίλο με διαβολάκι που...μάει π...γίες..
Στη διάθεση σου! Και ασε τους άλλους να γκρινιάζουν.
inta diaolos einai toutos!
NikX

Post by NikX »

Commando

κοιτα μην παρεις λαβες απο την Ελβετια γιατι θα σε ... στο γονατο

ασε τους ξενους απ εξω,
που θελουν να κανουν κουμαντο στα δικα μας βραχια.

κ αν νομιζεις οτι θα μασησω ...

εγω δεν ειμαι κανα βατραχι να κολωσω,

κροκοδειλος χρατς και σ' εφαγα.

παρε θεση αμεσα με ποιον θα κανεις την δουλεια.

ακομα και για τα μπαζα, αν ειναι να τα δωσες στον αλλον πες το να ξερω να μην ερθω με το αγροτικο
voutiros

Post by voutiros »

comando δεν γίνεται...
Την Βαρυπόμπη την πήρε φέτος από το δασαρχείο η αεροπορία για πεδίο βολής! Είναι η σχολή Ικάρων από κάτω και θέλουν τον βράχο για στόχο.
Βέβαια εσύ μπορείς να το εξελίξεις το πεδίο σε στίβο μάχης με αληθινά πυρά, όχι φλωριές . Ξέρεις εσύ από αυτά...
wu
Lefteris Ka

Post by Lefteris Ka »

Φύλε κομάντο μην μασάς!!!

Εδο μέσα όλλοι νομήζουν οτι ξέρουν απο βουνά!!

Εχω και εγώ κάτι γάντζους και κάτι καλα πιασίματα να βάλουμαι.

Αν και είμε βατράχι θα σε βοηθ
DETHPALEUW

Post by DETHPALEUW »

Φιλε Commando... πρωτον, αλλο ορηβασια και αλλο η αναρριχηση... εσυ στην προκειμενη περιπτωση μιλας για αναρριχηση (εφοσον μιλας για πιστες, λαβες, γατζους και σκοινια).

Η διαδρομη που δεν νικησες μπορει να ειχε μικρες αλλα οι λαβες αλλα πιθανοτατα δεν ηταν χαλασμενες... αυτα συνηθως ονομαζονται τακακια και παροτι ειναι μικρα, αν εισαι αρκετα μαγκας τα πιανεις και ανεβαινεις...

τα γατζακια ονομαζονται σετακια... σκοινι δεν παιρνεις απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας... χρειαζεται ειδικο σκοινι αλλιως πολυ απλα θα πεθανεις... το σκοινι ονομαζεται δυναμικο και ονομαζεται ετσι γιατι εχει ελαστικοτιτα... μια τυπικη τιμη ειναι περιπου το 9%... το σκοινι του χρωματοπολειου ονομαζεται στατικο διοτι η ελαστικοτιτα του ειναι ιση η μικροτερη του 1%. Ο λογος που χρησημοποιουν στην αναριχηση δυναμικο σκοινι ειναι για να αποροφαται το σοκ της πτωσης σε αντιθεση με το στατικο το οποιο λειτουργει ακριβως οπως και το εδαφος... στο στατικο πτωση μεχρι και 4 μετρα μπορει να σε στειλει στο νοσοκομειο σε σοβαρη κατασταση... ειτε εισαι ΛΟΚ ειτε ΟΙΚ ειτε ο ιδιος ο θεος.. οποτε ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ να σκαρφαλωσεις πουθενα με τπτ τετοιο...

Το αναρριχητικο παρκο, η αλλιως πεδιο συνηθως ειναι απομακρο και δυσκολο στην προσβαση... επισεις δεν υπαρχουν τεντες, κιοσκια η καφετεριες και μουσικη εκει γυρω. Αυτο συμβαινει γιατι η μιση μαγεια της αναρριχησης ειναι οτι τεσπα απλα ξεφευγεις απο την κλασικη ρουτινα... καφε μουσικη αραλικι και χαβαλε μπορεις να τον κανεις οπουδιποτε δεν ειναι αναγκη να πας για σκαρφαλομα... επισεις υπαρχει και γενικοτερα μια συνειδηση οικολογικη και φυσιολατρικη η οποια λεει οτι

"οταν παμε για σκαρφαλωμα φροντιζουμε να αφησουμε οσο το δυνατο λιγοτερα σημαδια της παραμονης μας στο πεδιο"

Με αλλα λογια δε βρωμιζουμε, δε σπαμε το βραχο, τα δεντρα, δε κατουραμε εκει που ξεκιναει μια διαδρομη και οταν φευγουμε μαζευουμε τα παντα... ακομα και τα σκουπιδια των αλλων. Οποτε φιλε μου οπως καταλαβαινεις το να βιδωσεις λαβες στο βραχο η να λαξευσεις σκαλοπατια απλα θα κατεστρεφε το φυσικο του βραχου και το πεδιο γενικοτερα... αν μια διαδρομη σου ειναι δυσκολη τοτε ξεκινα απο μια ευκολοτερη...

και οσο για τους υπολοιπους που σπατε πλακιτσα... καντε μακακιες... ο ανθρωπος δεν ξερει... το χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει θα ηταν να ακουσουμε για κανα νεκρο η πολυ απλα να παμε μια μερα στο αγαπημενο μας πεδιο και να βρουμε λαξευμενα σκαλοπατια η ακομα χειροτερα βυσματομενες χουφτες πανω στο ιδιο το βραχο...
sofia

Post by sofia »

Χαχαχα!! Πολύ καλό αυτό με τον Commando.! Όποιος το σκέφτηκε, μπράβο του.! :D :D :D :lol: :lol:
Che

Post by Che »

Δεν παιζει να υπαρχει ο χαρακτηρας του commando.......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπραβο καλο σε οποιον τον σκεφτηκε.......

Δεν μπορω να αποδεχτω οτι υπαρχει τοση καϊλα στο κοσμο....Σιγουρα φταιει το ΣΥ.ΣΤΡ.ΑΝ.

Αλλα αν οντως υπαρχει επιτελους και ενας ανθρωπος που σκεφτηκε να βαλει ταξη σε αυτην την ατακτη αναρριχητικη κοινοτητα....θελουμε να λεγομαστε και οργανωμενοι...ντροπη μας.

Δειτε εδω το παιδι...και πιασιματα θα σκαλισει και δρομο θα ανοιξει να μη κουραζομαστε...και σχοινια κρεμασμενα στις διαδρομες θα αφησει για να μην χαλαμε τα δικα μας...

Μπραβο φερελπη νεε.Σε χαιρετιζω...

δυο ερωτησεις μονο
γεννηθηκες ή εγινες στη πορεια???
και ποσα κιλα εισαι????
Che

Post by Che »

τωρα που το σκεφτομαι....μηπως ειναι διαφημιστικο τρικ????
Εκτος και αν ο Εντι ειναι ο εντι μερφυ γιατι εκλασα στο γελιο......
kalozou

Post by kalozou »

Έχω κάτι παλιά πόμολα από τις πόρτες του σπιτιού. Κάνουν; Έχουν και ωραίο χρώμα... χρυσαφί... :D
Michael Fountoulakis

Post by Michael Fountoulakis »

Εγώ βάζω τη πίσσα και τα πούπουλα οπως έκαναν στο Far West !!!
τα πάντα ρεί
teochristopoulos

Re: Αναριχιτικο παρκο

Post by teochristopoulos »

Commando wrote:... κατάφερα και νίκησα πέντε πιστές αμέσως. Μετά προσπάθησα και μια τρίτη...
Μήπως εννοείς μια Τρίτη?
kayak

Post by kayak »

-κυριοι NikX και Lacrimosa μην είστε "μοναχοφάηδες". Ο ΕΟΣ Αθηνων έχει ένα οικόπεδο να αξιοποιήσει στη Βαράσοβα. Τα μπάζα ανήκουν εκεί! :o

-παρατηρησατε ότι με αυτό το topic "εμφανίστηκαν" ξαφνικά 3-4 νέα μέλη του routes?! μήπως είναι διαφημιστικό τρικ του Admin για να αυξήσει την "κίνηση" στο site? :D

-αν ο Commando έχει τέτοια μεγαλόπνοα σχέδια για τη Βαρυμπόμπη, ποιόν θα βρίσκω να βρίζω τώρα πια στο Κανδήλι? (καθένας με τον πόνο του!) :(

-αυτό με την αεροπορία που είπε ο voutyros ισχύει ή είναι άλλο ένα "ερέθισμα" για να αρχίσουμε να "την ψάχνουμε" για το μέλλον της αναρρίχησης?

καλή σας μέρα!
kitsos

Post by kitsos »

kayak wrote:-κυριοι NikX και Lacrimosa μην είστε "μοναχοφάηδες". Ο ΕΟΣ Αθηνων έχει ένα οικόπεδο να αξιοποιήσει στη Βαράσοβα. Τα μπάζα ανήκουν εκεί! :o

-παρατηρησατε ότι με αυτό το topic "εμφανίστηκαν" ξαφνικά 3-4 νέα μέλη του routes?! μήπως είναι διαφημιστικό τρικ του Admin για να αυξήσει την "κίνηση" στο site? :D

-αν ο Commando έχει τέτοια μεγαλόπνοα σχέδια για τη Βαρυμπόμπη, ποιόν θα βρίσκω να βρίζω τώρα πια στο Κανδήλι? (καθένας με τον πόνο του!) :(

-αυτό με την αεροπορία που είπε ο voutyros ισχύει ή είναι άλλο ένα "ερέθισμα" για να αρχίσουμε να "την ψάχνουμε" για το μέλλον της αναρρίχησης?

καλή σας μέρα!

Ισχύει ρε, δεν έχεις παρατηρήσει τα F-16 που σημαδεύουν το βράχο;;;

καλό είναι αυτό γιατί με τις ρουκέτες ανοίγονται και μεγαλύτερα πιασίματα...

Φίλε Commando μπορείς να συνεργαστείς και με την Π.Α στα πλαίσια της

διακλαδικής συμμαχίας, επίσης, η περιοχή που είναι το πεδίο προσφέρεται για

τακτικές ανορθόδοξου πολέμου, τοποθέτηση ναρκών Claymore κτλ, δώσε

λίγο ενδιαφέρον στην πρόσβαση . . . :wink:
jer-le-fou

Post by jer-le-fou »

φιλε κομαντο..μην τους ακους..ολοι σε αυτη την "ιστιοσελιδα" το παιζουν ξερολες!
Σου προτεινω να μπεις στο forum του "oreibasia.gr"...εκει εχει και παραρτημα για 4x4, και αλλα extreme sports..Επισης σε αυτο το site θα βρεις και ατομο να συνεννοηθεις..ειναι απο βορεια ελλαδα αλλα μιλατε την ιδια γλωσσα..μονο αυτος θα σε καταλαβει...και μονο εσυ θα τον καταλαβεις...
Jer
Commando

Post by Commando »

Ευχαριστω για τη σιμπαρασταση παιδια!!!!1 Ειχα αρχισει να πιστευω ότι δεν υπαρχουν πραγματικοι ορειβατες σ αυτό το σαιτ. Ευχαριστο και τα παιδια που μου στειλαν μινιμα για να βοιθισουν. Λοιπον φιλε από την Ελβετια σε ευχαριστω και σενα (δεν είναι τιχαιο που εισαι απο εξωτερικο) αλλα βρικα ένα παιδι που πουλαει λαβες οριβατικες πολι καλες εμετολιους (η κατι τετοιο) και παριγκειλα. Οποτε δε θα χρειαστο.
Φιλε που λες ότι θα σκοτοθο μαλων δεν την παλευεις. Δεν ξερεις τι σιμαινει ΛΟΚ. Οσο για αυτά που λες εγο πηγα στο παρκο αυτό και καποιος ειχε βαλι ιδι εκτονοτικα βισματα για μπετον και κρικους στο βραχο αρα δεν παιζει αυτό που λες. Εγο γενικα σκουπιδια δεν πεταο αλλα και ένα χαρτακι τι πιραζει. Αυτά είναι μαλακιες τον ικολογον για να τι σπανε στους κινιγους. Αν ισε ικολογος προβλιμα σου. Περνα μια βολτα από περαμα, ελεφισνα κλπ να δις τι γινετε, το τσιγαρο που θα πεταξο εγο σε πιραξε; Αυτό που λες με το σκινι και το εδαφος δεν το καταλαβα- εξηγισε το αν θες. Παντος και στον ορειβατικο τοιχο σκινια χροματοπολιου ειχαν
Φιλε που λες για τους ικαρους από πού το εμαθες; Γενικα τους σεβομαι γιατι είναι μαχιμοι αν και είναι ιπεροπτες αλλα παιζουν το τομαρι τους καθιμερινα με τον τουρκο οποτε εχουν κερδισι το σεβασμο είναι μαχιμοι δε παιζουμε μαυτα. Αλλα στι σχολι ικαρον στο τατοι δεν κανουν βολες οποτε μαλλον δεν ισχιη αυτό που λες, είναι αρβιλα. Εσι που το ακουσες;
Εσι με τα χρισαφι χερουλια μαλον δεν εισαι σοβαρος. Φανταζεσαι πος θα φαινονται; Τελιος βλακια εδο δεν ινε για πουστριλικια. Εκτος κι αν κανις πλακα οποτε μαζι σου…
Κατά τα αλλα να λιπουν οι ειρονιες. Σιντομα θα κοπουν αυτά…Εσεις που κοροιδευετε με τα μαπζα μαλλον ιστε μπαζα. Χαχαχαχα!!!!!!!!11
Οσο για τις γινεκες η αποψη μου εγο τις σεβομαι αλλα ενταξει να ιμαστε σοβαροι δεν είναι ότι δεν είναι για τετια. Οι γινεκαες εχουν φτιαχτι για να καθονται σπιτι και να κανουν παιδια γιατι μας φαγαν οι απεναντι. Ο αντρας είναι κινιγος, είναι αλλιος. Μεγαλι κουβεντα το ξερω…
Εντι
Ρε αυτές τις φατσουλες πος τις βαζετε;
teochristopoulos

kayak wrote:-παρατηρησατε ότι με αυτό το topic "εμφανίστηκαν" ξαφνικά 3-4 νέα μέλη του routes?! μήπως είναι διαφημιστικό τρικ του Admin για να αυξήσει την "κίνηση" στο site? :D
Εγώ νομίζω πάντως ότι είναι σκηνοθετημένη δουλειά από παρεάκι αργόσχολων φορουμάκηδων (ή φουμαράκηδων που βαρέθηκαν το Προ...) Η έμπνευσή τους προήλθε από κάτι πολύ οικείο, που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσδιόρίσω ακριβώς, αλλά κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...
Μπάι δε γουέι, το Όρη-βασία έχει καμία σχέση με το Κτηνο-βασία? Γιατί το λέω: τις προάλλες ένας γνωστός είπε σε μια τύπισσα που έλεγε: καλή η αναρρίχηση, καλή η ορειβασία, αλλά με το τάδε σπορ κολλάς. Για να πάρει την απάντηση ότι υπάρχει και ένα άλλο σπορ που κολλάς: να σε πηδάει σκύλος. Γι' αυτό το είπα, όχι ότι έχει καμία σχέση...
zulu

Post by zulu »

Εμετόλιους!!!! Γαμάτο!!! Πάντως όποιος κάνει τον κομάντο έχει αναδείξει τέλεια το πόσο ΚΟΠΑΝΟΣ πρέπει να είσαι για να γίνεις λοκατζής..
inta diaolos einai toutos!
teochristopoulos

Χαχα!!! Μέχρι να γράψω τις παπαργιές μου είχε 3 ποστ...

Προτείνω να μαζευτούμε όλοι μαζί και να αρπάξουμε από το λαιμό τον Αντμιν για να μας δώσει τα στοιχεία του Κομάντο, ΙΡ, μέιλ και ότι υπάρχει... Το παιδί χαραμίζεται, είναι θεός, πρέπει να τιμηθεί από τη κοινότητα των ελλήνων ορειβατών... Που τα σκέφτεσαι όλα αυτά ρε μπαγάσα...

Καιρό είχα να γελάσω έτσι...
Post Reply