ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ 170Μ VI. ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ.
05/04/09. Μουτάφης-Κωνσταντινίδης μέχρι το R3 και υποχώρηση λόγω υγρών καταστάσεων (ήρθε ο Rainman).
05/07/09. Mουγκολιάς-Κωνσταντινίδης μέχρι επάνω (τον προλάβαμε τον Rainman στα ραπέλ).
Αφιερωμένη στους απανταχού σχοινοσυντρόφους.
Sport climbing Vs trad. Στο σπορ λένε ότι αυτός είναι καλός αναρριχητής, σκαρφαλώνει #a+. Στη παραδοσιακή δεν μπορείς να κρίνεις έτσι. Δεν σκαρφαλώνει το άτομο αλλά η σχοινοσυντροφιά. Τι να το κάνω άμα πετάω στα #a+ όταν σχοινοσύντροφός μου σέρνεται. Και καλά να μην σέρνεται, αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας; τι κάνουμε παρέα εκεί πάνω; Τα επιτεύματα στην βουνίσια αναρρίχηση και τον αλπινισμό γίνονται με τον σχοινοσύντροφό σου, μόνος σου δεν πας πουθενά κι αν πας είναι βαρετό και επικίνδυνο. Τι πιο ωραίο από το να μοιράζεστε την περιπέτεια, να δημιουργήτε την περιπέτεια.
Οι Μογγόλοι ανεβαίνουν μια ντιρέκτ γραμμή 5-10 μέτρα αριστερά από την Απόσπαση μέσα από ένα σύστημα που αποτελείται αρχικά από σπασμένα, έπειτα από τσαμπουκάδες δίεδρα, θετικές πλάκες, και άλλα δίεδρα, χουφτάτες σπηλίτσες και μια δύσκολη κίνηση πριν το τέλος. Βάλαμε τρία καρφιά σε κρίσιμα σημεία – (οπότε αν θέλετε πάρτε και σφυρί).
ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ VI 17OM
Re: ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ VI 17OM
Μπράβο παιδιά...Δώσε και κανένα σκίτσο να πάμε....
Πάντως δε νομίζω να υπάρχει rainman τελικά...μάλλον ο συνδυασμός σας είναι που φέρνει βροχή γιατί μόλις φύγατε έβγαλε και ήλιο...[/quote]
Πάντως δε νομίζω να υπάρχει rainman τελικά...μάλλον ο συνδυασμός σας είναι που φέρνει βροχή γιατί μόλις φύγατε έβγαλε και ήλιο...[/quote]
when desire dies,fear is born...
-
AlexHwaRang
-
AlexHwaRang
Οι φυσικες γραμμες θα εξαντληθουν κάποια στιγμη στο Κανδήλι, οπότε οι "μοντέρνες" γραμμές (τυπου Enitor Ergo Sum, Φαέθων, Προμηθέας ,Ζουζού κλπ, κλπ) θα αναλάβουν να "γεμίσουν" την ορθοπλαγιά! Όσοι ψάχνουν βράχια και για τέτοιου είδους διαδρομές, το Κανδήλι είναι μια καλή πρόταση!
Πάντως και υπάρχουσες διαδρομές με εξάρια με καρύδια είναι πολύ αξιόλογες.
Πάντως και υπάρχουσες διαδρομές με εξάρια με καρύδια είναι πολύ αξιόλογες.