ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ
-
NESTORAS1980
- Posts: 12
- Joined: 12 Dec 2007 23:03
ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ
Μία παρέα αναρριχητών του ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ενδιαδφερόμαστε για την αναβάθμιση του πεδίου των τουρκοβουνίων (κόκκινα) με σκοπό τον καθαρισμό από σκουπίδια, αλλά και αλλαγή κάποιων πεπαλαιωμένων, σκουριασμένων, ακόμα και κατεστραμμένων ρελέ σε κάποιες top-rope ή επικεφαλής διαδρομές. Έχουμε συγκεντρώσει κάποιο σεβαστό ποσό για τον εξοπλισμό των βυσμάτων, η σκέψη μας είναι να μπουν ΜΟΝΟ σε ρελέ και σε καμμία περίπτωση ενδιάμεσες ασφάλειες για να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του πεδίου. Σκεφτόμαστε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να κάνουμε μία π´ρωτη επίσκεψη στο πεδίο, Δευτέρα ή Τετάρτη, για έναν πρώτο καθαρισμό και εξοπλισμό κάποιων ρελέ, αφού βέβαια συμφωνήσει και ο Δ. Τιτόπουλος (σε παλαιότερη συζήτηση με τον εκκλιπόντα Β. Βρούτση είχε δωθεί το σχετικό ΟΚ ΜΟΝΟ για προβληματικα ρελέ). Κάθε επιπλέον βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επιπλέον όποιος μπορούσε να μοιραστεί απόψεις γύρω από το θέμα "χημικά ή μηχανικά" βύσματα θα ήταν χρήσιμο.
Το θέμα των Τουρκοβουνίων έχει συζητηθεί και παλαιότερα (βλ.σχετικό topic). Πιστεύω πως φέτος είναι πια καιρός να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με το πεδίο, μιας και (σε σχέση με άλλα πεδία του κέντρου) χρειάζεται αρκετή δουλειά. Πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να μαζευόμαστε πάρα πολλά άτομα (όχι ότι αυτό δεν είναι επιθυμητό, μιας και όταν είμαστε δίπλα στα βράχια δεν σημαίνες πάντα ότι πρέπει να σκαρφαλώνουμε, αλλά να συζητάμε, να κάνουμε χαβαλέ ,να προγραμματίζουμε το ΣΚ κλπ κλπ), αλλά όταν είμαστε εκεί ας μαζεύουμε κανα σκουπιδάκι. Όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης, μπορεί να γίνεται άκόμα και από ένα άτομο (μαζί με τρυπάνι φυσικά). Προσωπικά μπορώ να διαθέσω ότι έχω (χρόνο, τρυπάνι, πλακέτες) για το σκοπό αυτό ακόμα και σήμερα (Δευτέρα 18/5) ή Τετάρτη (20/5).
Όσον αφορά το θέμα περι "χημικά" ή "μηχανικα", σίγουρα η περίπτωση των χημικών είναι προτιμότερη και με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο,αλλά λίγο πιο χρονοβόρα και δαπανηρή.
Όσον αφορά το θέμα περι "χημικά" ή "μηχανικα", σίγουρα η περίπτωση των χημικών είναι προτιμότερη και με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο,αλλά λίγο πιο χρονοβόρα και δαπανηρή.
-
katsaromallis
- Posts: 28
- Joined: 16 May 2009 12:18
- Location: ATHENS
ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ
Θα ηθελα να βοηθήσω και εγω στις εργασιες αναβαθμισης των ρελε και του πεδίου γενικότερα, γιατι το χρησιμοποιώ τακτικά. Εχω ήδη μιλήσει με τον Νεστορα και θα συνεισφέρω και στο ποσό που μαζευουν τα παιδιά για τα υλικά.
Μπορώ αυτή την Τετάρτη μετά τις 17:30 τελειωνοντας από την δουλειά.
Μπορώ αυτή την Τετάρτη μετά τις 17:30 τελειωνοντας από την δουλειά.
"ΚΑΤΣΑΡΟΜΑΛΛΗΣ" - "CURLYHAIRED"