Διαχείριση λογαριασμών

Ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του forum.
Locked
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Διαχείριση λογαριασμών

Post by Admin »

Πολλοί χρήστες κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το λογαριασμό τους. Τέτοια προβλήματα είναι συνήθως οι λάθος επιλογές κατά την εγγραφή ή ένα ξεχασμένο password αργότερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ορισμένοι από τους χρήστες επιλέγουν να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό, αφήνοντας τον παλιό ανενεργό. Για το forum αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού μπορεί να υποστηρίξει πάρα πολλούς χρήστες, αλλά για τους ίδιους ίσως είναι, αφού αναγκάζονται να καταχωρήσουν νέο username, νέο password και νέο e-mail. Επίσης, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι χάνουν τις δικές τους υπάρχουσες δυνατότητες, όπως είναι η κυριότητα των posts που έχουν καταχωρήσει οι ίδιοι και οι ειδοποιήσεις που σχετίζονται με αυτά, τα προσωπικά μηνύματα που έχουν στείλει ή λάβει και πολλά άλλα.

Ο διαχειριστής του forum είναι πάντα στη διάθεσή σας, αν στείλετε σχετικό e-mail, να σας διαγράψει κάποιο λογαριασμό που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, να σας ορίσει νέο password αν ξεχάσατε το παλιό, να μετονομάσει τον λογαριασμό που χρησιμοποιείτε τώρα, καθώς και να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

Ελέγξτε λοιπόν τους λογαριασμούς σας και στείλτε μας e-mail αν πρέπει κάτι να αλλάξει, ή να μας αναφέρετε κάποιους λογαριασμούς που δημιουργήσατε και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ή δεν χρησιμοποιούνται πλέον.
Locked